Culineaire receptiehapjes
Receptie hapjes

RECEPTIEHAPJES

 

Club Sandwich The Catering Company is ook het juiste adres voor overheerlijke receptiehapjes en/of de volledige verzorging van uw receptie. Of het nu gaat om een trouwerij een jubileum of een condoleance.

 

Receptie gebak

Om een receptie feestelijk te beginnen kunnen wij u onze receptiegebakjes aanbieden.

Verschillende soorten kleine gebakjes € 1.40 per stuk.


Kaas & worst

Onder "traditioneel" verstaan we stukjes boerenkaas (diverse soorten) gecombineerd met diverse worstsoorten ( o.a. cervelaat, chorizo & salami ) hierbij serveren wij gemarineerde olijven,mosterd en kleine augurkjes. Totaal 60 stuks op een schaal. Prijs € 42,95 per schaal.


Canape

Onder "de luxe" verstaan we op sandwichbrood gemaakte hapjes met acht luxe belegsoorten. O.a. brie met zoete uienchutney, gerookte zalm, gerookte paling, Carpaccio met truffelcrème, gerookte kip met pestomayo, en komkommer met krabsalade & rogge met geitenkaas en vijgcompote. Totaal 40 stuks op een schaal. Prijs € 47,95 per schaal.

 

Amuse hapje

Onder "chique" verstaan we hapjes gepresenteerd op en in chique disposables bordjes en glaasjes e.d. met o.a. amuse lepel met grooktezalm met wasabi eitjes gepresenteerd op amuselepel,lolly van geitenkaas met honing en roggebrood,glaasje met kalfsrosbief en tonijnmayonaise. per stuk vanaf € 1,50.

Luxe receptiehapjes

 

 Borrelsaucijsjes

Traditionele receptiehapjesNaast deze drie soorten receptie hapjes hebben we ook nog borrelsaucijsjes in ons assortiment. Deze bieden wij u vers gebakken aan op een schaal van 42 stuks. Prijs € 24,95 per schaal. Het is natuurlijk ook mogelijk om ze los te bestellen zonder schaal in het aantal dat u wenst. € 0,60 per stuk.