Lunch

Dagelijks bereiden wij voor u de allerlekkerste vers belegde broodjes.

Wij bezorgen 5 dagen per week (maandag tot en met vrijdag) in Brielle, Voorne-Putten, Botlek, Europoort & Maasvlakte Rotterdam, (levering op zaterdag & zondag in overleg).

Regio Botlek ,Spijkenisse en Rozenburg in overleg.

U kunt uw bestelling geheel naar eigen wens samenstellen via onze broodjesbestellijst. Ons ruime assortiment bestaat naast heerlijke belegde broodjes ook uit traditionele lunchdranken, vers geperste jus d`Orange, diverse salades, vers fruit en dagelijks bereide soepen. Graag attenderen wij u ook op onze Club Specials.

 

 Bezorgkosten Brielle vanaf € 3,95 . Europoort en Maasvlakte vanaf  € 7,50. Administratiekosten € 2,75 per factuur.

Wilt u van onze broodjes service gebruik maken op een ander tijdstip dan lunchtijd of misschien zelfs in het weekend, of heeft u andere wensen zoals bijvoorbeeld compleet verzorgde lunchpakketten of luxe broodjes op schaal, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zorgen graag voor een passende oplossing.

Is uw bestelling groter dan 30 broodjes? Dan ontvangen wij graag uw bestelling minimaal 1 á 2 werkdagen van tevoren zodat wij onze kwaliteit & levertijd kunnen garanderen.

De bestelling annuleren graag voor 8:00 uur op de dag van levering . Daarna zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen.

Lunch

Wilt u meer informatie? of heeft u speciale dieetwensen?
Neem dan contact op met ClubSandwich op 0181-48 11 15 of mail ons: info@clubsandwich.net